Ege Postası
Geri

Rozetini Özgür Özel taktı: Bahadır Erdem CHP'ye katıldı

İYİ Parti eski GİK Üyesi Bahadır Erdem, CHP grup toplantısında CHP'ye katıldı. Erdem'e parti rozetini Özgür Özel taktı.
Rozetini Özgür Özel taktı: Bahadır Erdem CHP'ye katıldı
Haberler / Politika
7 Mayıs 2024 Salı 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Eski İYİ Parti GİK Üyesi Bahadır Erdem CHP'ye katıldı.

Bahadır Erdem'e parti rozetini takan CHP lideri Özgür Özel, "Bize çok büyük güç katacak. Kendisine hoşgeldiniz, yolunuz ve yolumuz açık olsun diyorum" dedi.

Erdem ise, "Türkiye'de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik gelmesi için, kadın haklarının erkeklerle eşit olabilmesi için ve bu milletimizi mutsuz eden tek adam yönetimin, demokrasiyle sonlandırmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Almanya'da hayatını kaybeden gazeteci Celal Başlangıç'ı da anan Özgür Özel, "90'lı yıllarda hak temelli gazetecilik yapan, maalesef memleketinden uzakta, Almanya'da geçen hafta kaybettiğimiz gazeteci Celal Başlangıç'a bir kez daha Allah'ta n rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP'ye ikizler ve üçüzlerden sonra dördüzler de katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında dördüzlere CHP rozeti taktı. Üyelik kayıtlarının ardından salonda, "Gençlik seninle durma ilerle" sloganları atıldı.

İlayda, Berkay, Olgay ve Gökay kardeşlerin üyeliklerinin ardından Özel, "Atatürk'ün evine, babaevine hoş geldiler. Bundan sonra daha güçlüyüz" dedi. 

Özgür Özel kardeşlere aidat ödemelerinde iskonto uygulayacağını da söyledi. Dördüzlerin annesini kürsüye davet eden Özel, "Bu dört tane pırlanta gibi Atatürk gencini büyüten anneye yürekten alkış" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Özel, geçtiğimiz hafta Ayşegül, Enes ve Eren adlı üçüzleri de partiye üye yaptı. Bir önceki hafta da Özel, ikiz kardeşler olan Muhammed ve Mustafa kardeşe parti rozetini taktı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası