Ege Postası
Geri

Rum Ordusu'na ait depolardaki mühimmat tehlike saçıyor

Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO), mühimmatlar konusunda ihmal, oyalama ve Deniz Üssü’nde meydana gelen patlamada olduğu gibi amatör icraatlar bulunduğu haber verildi.Rum Fileleftheros gazetesi, Rum Meclisi Savunma Komitesi’nin RMMO’nun bozuk/kullanım...
Rum Ordusu'na ait depolardaki mühimmat tehlike saçıyor
Haberler / Dünya
19 Nisan 2013 Cuma 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO), mühimmatlar konusunda ihmal, oyalama ve Deniz Üssü’nde meydana gelen patlamada olduğu gibi amatör icraatlar bulunduğu haber verildi.

Rum Fileleftheros gazetesi, Rum Meclisi Savunma Komitesi’nin RMMO’nun bozuk/kullanım dışı ve tehlikeli mühimmatı konusunu ele aldığı dünkü toplantısında; bu tür mühimmatın 2005’te saptanmasına karşın RMMO Komutanlığına 4 yıl gecikmeyle 2009’da bildirildiğini yazdı.

Habere göre dünkü toplantıda konuşma yapan RMMO Komutanı Korgeneral Stilianos Nasis, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nasis 120’lik havan toplarının tamamının, RMMO depolarında bağlı tutulduğunu çünkü üretici şirket mermilerin uygunluk teyidi yapmasına kadar RMMO personelinin hayatını tehlikeye sokmama kararı aldığını söyledi.

Nasis bu mermilerin RMMO’ya ait 26 kışlada depolanmış bulunduğunu, bozuk/kullanım dışı mermilerin istiflendiği depolardaki güvenlik tedbirlerinin artırıldığını, her gün depolarda nem ve ısı ölçümleri yapıldığını anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası