Ege Postası
Geri

Rus aktivistlerden Seferihisar’da örnek çevre hareketi

Rusya’dan gelen çevreci grup, İzmir Seferihisar koylarında çevre temizliği yaptı. Rus çevreciler “Bu dünya hepimizin” derken Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin çevre gönüllülerine teşekkürlerini iletti.
Rus aktivistlerden Seferihisar’da örnek çevre hareketi
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Kasım 2022 Pazartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya’dan gelen çevreci grup İzmir Seferihisar koylarında çevre temizliği yaptı. Metal, alüminyum, plastik, cam gibi atık maddeleri toplayan aktivistlere Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin teşekkür etti. Rus çevreciler ise “Bu dünya hepimizin” dedi.

İki gün boyunca Seferihisar’da önce çöpleri toplayan Rus çevreciler sonra bu çöpleri ayrıştırarak doğaya daha fazla zarar vermemesi için geri dönüşüm kutularına iletilmesini sağladı.

Rus çevreciler tarafından toplanan ve ayrıştırılan çöpler Seferihisar Belediyesi’nin desteği ile geri dönüşüm noktalarına ulaştırıldı. 

Rus grup kendilerine toplanan ve ayrıştırılan çöplerin geri dönüşüm noktalarına taşınması için deniz ulaşımı ile destek veren Seferihisar Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası