Ege Postası
Geri

Rusya'dan Türkiye'ye karşı önlem paketi

Rusya Savunma Bakanlığı, 'Benzer olaylara verilecek karşılıklarla ilgili bir önlem paketi üzerinde çalışıyoruz' açıklamasında bulundu.
Rusya'dan Türkiye'ye karşı önlem paketi
Haberler / Dünya
24 Kasım 2015 Salı 20:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk ordusunun Su-24 tipi Rus uçağını düşürmesini 'dostça olmayan bir eylem' olarak gördükleri ifade edildi. "Benzer olaylara verilecek karşılıklarla ilgili bir önlem paketi üzerinde çalışıyoruz" denilen açıklamada, "Suriye'deki terörist gruplara yönelik saldırılarımız devam edecek" ifadesi yer aldı. Uçağın düşürüldüğü sırada Suriye'de, içlerinde Rusya kökenli savaşçıların da olduğu "terörist gruplara yönelik operasyonlara" katıldığı da belirtilen açıklamada, "Uçağımız Türkiye sınırları içine girmemişti ve Suriye hava sahası üzerinde uçuyordu"ifadesi kullanıldı.

Öte yandan, Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin Moskova'daki Büyükelçiliği'nin askeri ataşesinin Bakanlığa çağrıldığı ve kendisine protesto notası verildiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası