Ege Postası
Geri

Rusya’da çifte patlama; 3 ölü, 22 yaralı

Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti Mahaçkale’de meydana gelen çifte patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Patlamalarla ilgili İnterfax ilk verdiği haberinde 8 kişinin...
Rusya’da çifte patlama; 3 ölü, 22 yaralı
Haberler / Dünya
20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Federasyonu’na bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nin başkenti Mahaçkale’de meydana gelen çifte patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Patlamalarla ilgili İnterfax ilk verdiği haberinde 8 kişinin öldüğünü ve 22 kişinin de yaralandığını belirtmişti.
Dağıstan Soruşturma Komisyonu, İnterfax’a verdiği bilgide, “İki araç arka arkaya patlatıldı. En az 3 kişi yaşamını yitirdi. Yaralılarla ilgili ise farklı rakamlar var. Onlarca araç zarar gördü.” dedi.
Yetkili, “İlk önce bir araç patladı. Kimse yaralanmadı. 15 dakika sonra polis ve diğer görevliler bölgede çalışmaya başlayınca ikinci araç patlatıldı.” ifadelerini kullandı.
Dağıstan İçişleri Bakanlığı iki patlamayı da doğruladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası