Ege Postası
Geri

Rusya’da patates gazı bir aileyi yok etti

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde Volga nehri kıyısındaki Layşevo kasabasında 4 kişilik bir aile garajda depolanan patatesin çürüyenlerinin oluşturduğu gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.Yerel soruşturma komisyonundan...
Rusya’da patates gazı bir aileyi yok etti
Haberler / Dünya
23 Ağustos 2013 Cuma 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde Volga nehri kıyısındaki Layşevo kasabasında 4 kişilik bir aile garajda depolanan patatesin çürüyenlerinin oluşturduğu gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Yerel soruşturma komisyonundan yapılan açıklamada, “Evin 42 yaşındaki erkeği, 38 yaşındaki hanımı, 18 yaşındaki oğulları ve 63 yaşındaki babaanneleri garajda ölü bulundu. Ailenin gaz zehirlenmesinden öldükleri anlaşıldı. Çürümüş patateslerin oluşturduğu gaz bir ailenin sonunu getirdi…” denildi.

Araştırmaya göre garajda açılan bodrumda tutulan patateslerin yanına inen 42 yaşındaki üniversite hocası baba ilk kurban oldu. Daha sonra da bodruma inen eşi ve oğlu patates zehirlenmesinden kurtulamadı.

Ailesinin bodrumdan ses vermemesi üzerine komşularını yardıma çağıran yaşlı kadının da daha sonra bodruma indiği ve orada yaşamını yitirdiği belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası