Ege Postası
Geri

SBS Elazığ birincileri Özel Güzede Hanım Koleji'nden

Ortaöğretime Geçiş Sistemi çerçevesinde Elazığ Yavuz Selim – Güzide Hanım Ortaokulu öğrencilerinden Mehmet Selim Mertoğlu, 499,51 OYP ile Elazığ 1.'si Türkiye 8.'si olurken, Ahmet Enes Başkıran ise 498,865 OYP ile Elazığ 3.'sü ve...
SBS Elazığ birincileri Özel Güzede Hanım Koleji'nden
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 19:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ortaöğretime Geçiş Sistemi çerçevesinde Elazığ Yavuz Selim – Güzide Hanım Ortaokulu öğrencilerinden Mehmet Selim Mertoğlu, 499,51 OYP ile Elazığ 1.'si Türkiye 8.'si olurken, Ahmet Enes Başkıran ise 498,865 OYP ile Elazığ 3.'sü ve Türkiye 33.'sü oldu.

SBS sonuçları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elazığ Güzide Hanım Ortaokulu Müdürü Yakup Mertoğlu, "2013 SBS sonuçları bizleri oldukça mutlu etmiştir. Okulumuz Özel Güzide Hanım İlk ve Ortaokulu her sene elde ettiği başarıyı bu sene de yenileyerek, başarı geleneğini devam ettirdi." dedi.

Başarıların çok yoğun ve gayretli çalışmaların sonucu olduğunu belirten Mertoğlu, Türkiye 8.'si Elazığ 1.'si olan öğrencileri Mehmet Selim Mertoğlu ve Türkiye 33.'sü Elazığ 3'sü olan Ahmet Enes Başkıran ile sınava giren diğer tüm öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Mertoğlu, "Okulumuz Özel Yavuz Selim - Güzide Hanım İlk ve Ortaokulu 15 yıldır Türkiye genelinde başarılı sonuçlar elde etmiştir, bu yıl da başarısını Türkiye 8. liği ve Türkiye 33.lüğü ile tekrar göstermiştir" dedi.

499,51 OYP ile Elazığ 1.'si Türkiye 8.'si olan Mehmet Selim Mertoğlu da, "Başarılı olmamda bana her türlü desteği veren başta ailem, okulum ve öğretmenlerime teşekkürü bir borç buluyorum. Üç senelik istikrarlı çalışmamın sonucunda bu başarıya ulaşmak beni çok mutlu etti. Bu başarımın benden sonraki sınava girecek olan öğrencileri de motive edeceğini düşünmek beni ayrıca sevindiriyor." diye konuştu.

Okul, başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası