Ege Postası
Geri

SGK Siirt İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Siirt İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, yeni hizmet binalarının en kısa sürede yapılacağını söyledi.     Yeni Mahalle'de kendilerine tahsis edilen 4 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yapılacak...
SGK Siirt İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası yapılacak
Haberler / Güncel
18 Haziran 2013 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Siirt İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, yeni hizmet binalarının en kısa sürede yapılacağını söyledi.

    Yeni Mahalle'de kendilerine tahsis edilen 4 bin metrekarelik bir arazi üzerinde yapılacak yeni hizmet binasının TOKİ tarafından yapılacağını söyleyen Ayluçtarhan, “Halen Kızılay İş Merkezi'nde kiraladığımız katlarda hizmet veriyoruz. Burasının bir iş merkezi olması ve bu amaçla yapılmamış olması nedeniyle hizmet vermede sıkıntılar yaşanabiliyor, hizmet kalitesi düşüyor. Bunu aşabilmek için amaca uygun bir binaya ihtiyacımız var. Yeni Mahalle'de üniversitemizin merkez yerleşkesi civarında ki bize tahsis edilen arsada TOKİ tarafından modern bir hizmet binası yaptırılacak." dedi.

    Toplumun tümüne hizmet veren bir kurum olduklarını kaydeden Abdülkadir Ayluçtarhan, "Bu nedenle gelen engelli vatandaşlar dahil bütün vatandaşlara en iyi hizmetin verilebileceği bir binaya da ihtiyacımız var. En kısa zamanda binanın tamamlanması için çaba harcayacağız. Yeni binanın tamamlanması ile birlikte vatandaşa daha çabuk ve daha kaliteli hizmet verebileceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası