Ege Postası
Geri

SP İzmir İl Başkanı: 15 Temmuz haçlıların son saldırısıdır

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe 15 Temmuz darbe girişimi sırasında milletin vatanına sahip çıktığını belirterek, "15 Temmuz haçlıların son saldırısıdır. Vatanımızı, Irak'a Suriye'ye çevirmenin bir provasıydı. Bu millet, vatanına sahip çıktı ve Siyonistlerin oyununu bozdu" dedi.
SP İzmir İl Başkanı: 15 Temmuz haçlıların son saldırısıdır
Haberler / Yerel Politika
14 Kasım 2016 Pazartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi Nikah Salonu'nda yapılan Saadet Partisi kongresine SP İl Başkanı Bayram Sakartepe, genel kurul üyesi Mustafa Dağbağ, SP İlçe Başkanı Orhan Halıcı, Başkan adayı Şahap Bozkurt, partililer ve delegeler katıldılar. 58 delegenin oy kullandığı seçimde tek aday olan Şahap Bozkurt SP Ödemiş İlçe Başkanı seçildi. Kongrede konuşan SP İl Başkanı Sakartepe, "Biz Milli Görüş Hareketiyiz. Siyasi partiler gelir geçer, iktidar olup biterler ama hareketler her zaman ayaktadırlar. Bizim rakamlarla ifade edilmeyecek gücümüz vardır. Geçmişte iktidarda bulunduğumuz zaman, Kıbrıs Harbi'ni yaptık. Bu harp İslam aleminin tek kazandığı toprak parçasıdır. 15 Temmuz haçlıların son saldırısıdır. Vatanımızı, Irak'a Suriye'ye çevirmenin bir provasıydı. Bu millet, vatanına sahip çıktı ve Siyonistlerin oyununu bozdu" dedi. Mutlaka iktidara gelip adil düzeni kuracaklarını belirten Sakartepe, şöyle konuştu:

"Şu an, dünyaya baktığımız zaman, bütün her taraf kan ve gözyaşı, Müslümanlardan akmaktadır. Mutlaka iktidara gelip önce adil düzeni kuracağız, daha sonra, D8'i canlandıracağız. Rakibimiz ne kadar güçlü olursa olsun, ne kadar zengin olursa olsun, inanıyorsanız üstünsünüz. İngiltere yüzde 52 oyla Avrupa Birliği'nden çıkmaya karar verdi. İngiltere Avrupa Birliği'nden çıktıktan sonra, AB'nin devam etme şansı yok. Darbenin arkasında, hem Avrupa Birliği, hem Amerika, hem de Siyonist İsrail var. Bunlar bizi bölmek istiyorlar, neslimizi esir etmek istiyorlar. Topraklarımızı işgal etmek istiyorlar. Kurbanlık koyun gibi bunlara mı teslim olacağız. Bugün hala AB ye girmek demek Titanic gemisine binmek demektir. Türk halkı, AB ye girmek istemiyor. Yapılan anketlerde halkımızın yüzde 80'i AB ye karşı. Hükümete çağrıda bulunuyoruz. AB sevdasından vazgeçin, Türkiye'nin Liderliğinde D8'e hayat verin, ondan sonrada D60'ı birlikte kuralım. D8 ve D60 dan sonrada, İslam birliğini kuralım. Bu zalim batı, dünyaya adaletle hükmedemez. DEAŞ ve IŞID bütün İslam beldelerindeki camileri yerle bir etti. İsrail'e bir tek kurşun bile atamadılar. Bunları destekleyen Amerika ve AB ülkeleri, İsrail. Irak'ı, Suriye'yi IŞID ve DAEŞ le işgal ettiler. Bunların arkasında Amerika var. İslam Birliğini kurarak bunların hepsinin hakkından geliriz." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası