Ege Postası
Geri

STK’lar Güzelbahçe’de Buluştu

Ege Toplumsal Düşünce Platformu ve Gelişim Platformu’nun ev sahipliğinde düzenlene dayanışma ve kaynaşma etkinliğine İzmir’deki Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
STK’lar Güzelbahçe’de Buluştu
Haberler / İzmir
4 Nisan 2016 Pazartesi 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahar’ın gelmesi ve sıcak havaları fırsat bilen Ege Toplumsal Düşünce ve Gelişim Platformu, STK’ları bir araya getirdi. Platform binasının bahçesinde düzenlenen dayanışma etkinliğine katılanlara mangalda balık ikram edildi. Etkinliğe Ege Bölgesi Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği, İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Aile ve Sosyal İşler Federasyonu İzmir Şubesi, Şiddete Karşı Kadın Erkek El Ele Derneği, Ak ocaklar Derneği ve çok sayıda davetli katıldı.



Etkinlikte Ak Parti İzmir eski il başkanı Ömer Cihat Akay ve 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olan İbrahim Ethem Yorulmaz da hazır bulundu.



BALKON KONUŞMASI YAPTILAR
AK Parti İzmir  İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay ve Ege Toplumsal Düşünce Platformu Genel Başkanı Cem Kavur platform binasının balkonuna çıkarak konuşma yaptılar. Düzenledikleri anlamlı etkinlikten dolayı platform başkanı Cem Kavur’u kutlayarak konuşmasına başlayan Akay, “Bu tür etkinlikler kaynaşmamıza, birbirimizi görmemize vesile oluyor. Bundan sonra inşallah daha çok bir araya geliriz. Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen başta Cem başkanım olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. Cem Kavur ise, “Burası bir platform biz buraya siyaseti karıştırmadan İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarını, ihtiyaçlarını dile getireceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Bizim başka derneklerden misafirlerimiz var.  STK’lar olarak öncelikle neler yapabiliriz onu konuşacağız. Bugün bizi yalnız bırakmayarak buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası