Ege Postası
Geri

Sağlam: Turu geçtiğimiz için mutluyuz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Alanyaspor'u 2-0 yenerek turu geçtiktleri için mutlu olduklarını söyledi. Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Alanyaspor'un da iyi bir mücadele verdiğini belirterek,"İlk...
Sağlam: Turu geçtiğimiz için mutluyuz
Haberler / Spor
31 Ekim 2013 Perşembe 01:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Alanyaspor'u 2-0 yenerek turu geçtiktleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Alanyaspor'un da iyi bir mücadele verdiğini belirterek,
"İlk yarıda futbol adına bir şey yapmadık. Çabuk oynayamadık, oyunu geniş alana yayamadık, şut atamadık böylece ilk yarıyı boşa harcadık. İkinci yarı daha iyi oldu. Başımız önde ayrılmadık. Turu geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise maçın ilk yarısında kaleci Sinan'la çarpışıp sakatlanan Caner'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Caner bir gün süreyle hastanede gözetim altında tutulacak" diye konuştu.

Futbolcuların Eskişehirspor karşısında güzel bir mücadele sergilediğini aktaran Altıparmak, şöyle dedi: "Genç futbolcularım, kendilerini göstermek adına ellerinden geleni yaptılar. İyi mücadele ettiler, kendilerini tebrik ediyorum. Eskişehirspor'u da tebrik ediyorum. Genel anlamda rakibe hiç pozisyon vermedik. Maç 0-0 iken kaçırdığımız yüzde yüz bir pozisyon var. O pozisyonu değerlendirebilseydik belki maçı çevirebilirdik."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası