Ege Postası
Geri

Sağlam'a tam destek

Yerel Seçim hazırlıklarının iyice hızlandığı İzmir'de Karşıyaka'nın CHP'li kadın belediye başkan aday adayı Avukat Günsel Sağlam, başta sivil toplum örgütleri olmak üzere halkla olan buluşmalarını sürdürüyor.
Sağlam'a tam destek
Haberler / Yerel Politika
20 Eylül 2013 Cuma 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - TEMAD ziyareti sonrası bu kez de Eskişehirliler Derneğinin(ESDER) önderliğinde ve tüm Eskişehirlilerin isteği doğrultusunda hayata geçen Anadolu Kültür Sanat Eğitim Araştırma ve Dayanışma Vakfı (AKSEV) ve ESDER'i Örnekköy'deki adreslerinde ziyaret eden Avukat Günsel Sağlam, dernek üyelerinden büyük ilgi gördü.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda önce kendinden ve siyasi geçmişinden bahseden Sağlam, kadınlara ve dernek yöneticilerine Belediye Başkanı seçildiği takdirde yapacağı projelerini anlattı.

10 yıldır aktif siyaseti CHP çatısı altında yapan ve bu süre zarfında da Karşıyaka ve Büyükşehir Belediyeleri meclis üyelikleri görevlerinde bulunan Günsel Sağlam, katılımcıların sorularına da açık yüreklilikle yanıt verdi.

“DAHA YEŞİL VE TEMİZ KARŞIYAKA”

Temizlik konusunda hassasiyetlerini gizlemeyen kadınlar, Karşıyaka'ya temizlik konusunda kadın elinin değmesinin büyük önem taşıdığını belirttiler.

Belediye Başkanı olduğu takdirde ilk işinin anında temizlik ekipleri kurmak olacağını söyleyen, Sağlam, tertemiz bir Karşıyaka'nın da sözünü verdi.

Özellikle kadınların, Karşıyaka'ya bir bayan başkan özlemi içinde olduklarını dile getirmeleri orada bulunan herkes tarafından da büyük destek gördü.

Yeşil Karşıyaka özlemlerini her fırsatta dile getiren kadınlar, çocukları için de CHP Karşıyaka kadın aday adayından bol park yapmasını istediler.

Kötü ve çarpık yapılaşmanın önünü keseceklerini de ifade eden CHP''nin güleryüzlü kadın başkan aday adayı, mimarisi düzgün, kentsel dönüşümün rantla kesişmeyeceği bir Karşıyaka için hazır olduklarını vurguladı. Her zaman sokaklarda ve halkla içiçe olacağına dikkat çeken Avukat Günsel Sağlam, “makam odasının kapısı kapanmayacak” şeklinde konuştu.

“KARŞIYAKA'DA KADIN BAŞKAN GÖRMEK İSTERİZ.”


AKSEV VE ESDER Başkanı Bülent Akbörü, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Çetin ile yönetim kurulu üyelerinin tam kadro hazır bulundukları ziyarette, Başkan Akbörü" Kapılarının tüm siyasilere açık olduğunu ama Karşıyaka'da bayan başkan görmeyi de arzu ettiklerini dile getirdi.

Hanımlar, özellikle CHP'li belediye başkan aday adayı Günsel Sağlam'a hukukçu kimliği taşımasından dolayı kadına yönelik şiddet hakkında da sorular yönelttiler.. Bunun için neler yapılması konusunda Sağlam'dan bilgi alan kadınlar yasal haklar konusunda da bilgi sahibi oldular.

Toplantının sonunda kadınlar Günsel Sağlam'ı tanımaktan ve Onu dinlemekten mutlu olduklarını ifade ettiler. Kadınlar, CHP Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Avukat Günsel Sağlam'a destek sözü verdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası