Ege Postası
Geri

Sahil Bulvarı’na tramvay ve altgeçit rötuşu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan Mithatpaşa Altgeçit Projesi’nde adım adım sona geliniyor. Sahil Bulvarı’nda devam eden inşaat çalışmalarında kazık imalatları büyük ölçüde tamamlanırken, önümüzdeki haftalarda tünel bölümünün imalatına başlanacak. Sahil Bulvarı’na tramvay ve altgeçit rötuşu
Sahil Bulvarı’na tramvay ve altgeçit rötuşu
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Haziran 2016 Çarşamba 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Kent içi ulaşıma büyük katkı sağlaması beklenen tramvay projesi ve altgeçit inşaatına iki ayrı koldan devam eden Büyükşehir Belediyesi, sahilde ikinci etap çalışmaları için düğmeye bastı.

Karataş’ta devam eden altgeçit ve meydan düzenlemesi projesinde altyapı için kritik öneme sahip fore kazıkların çakımını yüzde 90 oranında tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci etap çalışmaları için kolları sıvadı. Ay sonundan itibaren taşıt altgeçidi için sahildeki kazı çalışmalarına başlanacak.

Belediye saldırının ardından kenti heykellerle donatacak

TÜNELİN İNŞAATI DA BAŞLIYOR

Tünel kısmında imalatların başlaması ile birlikte projede önemli ölçüde ilerleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan sahil bulvarında devam eden kıyı tasarım çalışmalarına ek olarak çevre ve meydan düzenlemesine de start verecek. Eş zamanlı olarak sürdürülen tramvay inşaatı ve tünel inşaatı nedeniyle sahil bulvarı üzerinde bozulan dokuyu yenilemek için ayrıca proje hazırlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Temmuz’dan itibaren bu çalışmalarına da başlayacak. Yapılacak rötuşlar sayesinde sahil bölümü tekrar düzenlenecek ve vatandaşlar sahil bandından daha rahat faydalanabilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası