Ege Postası
Geri

Şahin, Bahçeli’yi, akil insanları hedef göstermekle suçladı

Devlet Bahçeli’yi akil insanları hedef göstermekle suçlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Bu akil insanlardan birinin başına bir hal gelirse sorumlusu Devlet Bahçeli'dir." dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet...
Şahin, Bahçeli’yi, akil insanları hedef göstermekle suçladı
Haberler / Güncel
21 Nisan 2013 Pazar 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Devlet Bahçeli’yi akil insanları hedef göstermekle suçlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Bu akil insanlardan birinin başına bir hal gelirse sorumlusu Devlet Bahçeli'dir." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa’da AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 8. Bölge Toplantısı'na katıldı. Burada çözüm sürecine değinen Şahin, güncel gelişmeleri değerlendirdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yüklenen Şahin, Bahçeli’nin bölünme endişesi yaşadığını dile getirerek, asıl bölünmeyi Bahçeli’nin kafasında oluşturduğunu ileri sürdü. Bahçeli’yi, bölgeye gelmemekle asıl bölücülüğü yaptığını söyleyen Şahin, “Eğer gerçekten bölüneceği endişesi yaşadığınız bölge Kürt vatandaşların yaşadığı bölge ise mitinglerinizi gelin burada yapın. Diyarbakır’da, Urfa’da, Şırnak’ta gelin miting yapın, bu riski gelin bölge insanı ile konuşun, hayır buralara gelemezler. Çünkü kafasında ve gönlünde buraları defterden silmiş zaten. Bu bölgeleri sayın Bahçeli kafasından silmiş, adeta bölmüş.” diye konuştu.

İzmir'de ‘vur de vuralım, öl de ölelim’ şeklindeki sloganları hatırlatan Şahin, "Bursa'da, 'Onun da zamanı gelecek' demişti. Dün de diyor ki 'akil insanlar bu sözden ürpermelidir'. Bu ne demektir; Sayın Bahçeli zamanı gelince talimat verdiğinizde partinizin mensupları bu sloganları atanlar kime uyaca? Kimi öldürecekler, kimi vurmak, kimi öldürmek için talimat vereceksiniz'" diye sordu. Bahçeli’nin, İzmir mitinginde akil insanları hedef yaptığını vurgulayan Şahin, “Buradan ilan ediyorum. Bu akil insanlardan birinin başına bir şey gelirse sorumlusu Devlet Bahçeli’dir. Militanlarına hedef göstermiştir akil insanları.” şeklinde konuştu.

Şahin’in konuşması devam ettiği sırada, Avrupa Birliği’nden sorumlu Bakan Egemen Bağış da geldi. Bağış, Şahini dinledi. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı 8. Bölge Toplantısı, eski Savunma Bakanı Vecdi Gönül 'Dışa Bağımlılıktan Kurtuluş Yolunda Savunma Sanayi’ konulu konuşması ile devam etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası