Ege Postası
Geri

Şahin: Ekonomik kalkınmayı sağlamış birçok ülke insani kalkınmada geride

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ekonomik kalkınmasını tamamlamış birçok ülkenin, insani kalkınmada çok gerilerde olduğunu gördüklerini söyledi. Şahin, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan MÖP Katı Atık Toplama...
Şahin: Ekonomik kalkınmayı sağlamış birçok ülke insani kalkınmada geride
Haberler / Politika
27 Nisan 2013 Cumartesi 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, ekonomik kalkınmasını tamamlamış birçok ülkenin, insani kalkınmada çok gerilerde olduğunu gördüklerini söyledi.

Şahin, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan MÖP Katı Atık Toplama ve Ayrıştırma Tesisi'nin açılışına katıldı. Burada konuşan Şahin, MÖP Projesi'nin önemine vurgu yaptı. Çevre bilinci, tasarruf ve verimliliğin önemini gördüklerini kaydeden Şahin, "Her şey para değil. Ekonomik kalkınmasını tamamlamış birçok ülkenin, insani kalkınmada çok gerilerde olduğunu görüyoruz. İkisini at başı götürebilmemiz, beraber besleyebilmemiz için insan bilincini, farkındalığı artırmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Daha önce ülkenin yoksullaşması, darbeler ve demokratik yetersizlikler nedeniyle başka şeylerle uğraşılamadığının altını çizen Şahin, ekonomik kalkınma, hukuki düzenlemeler, çözüm süreci ve insan odaklı yaşam kalitesini hep beraber beslediklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu, Nurdağı ve Karkamış belediyelerine de çöp kamyonu hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası