Ege Postası
Geri

Saip Konukoğlu Bulvarı açıldı

Gaziantepspor Kulübü Eski Başkanı ve hayırsever işadamı merhum Saip Konukoğlu’nun isminin verildiği bulvar, törenle açıldı. Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararı ile Karacaahmet Mahallesi 38025 Nolu Cadde'ye ismi verilen...
Saip Konukoğlu Bulvarı açıldı
Haberler / Genel
23 Temmuz 2013 Salı 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantepspor Kulübü Eski Başkanı ve hayırsever işadamı merhum Saip Konukoğlu’nun isminin verildiği bulvar, törenle açıldı.

Bir süre önce Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararı ile Karacaahmet Mahallesi 38025 Nolu Cadde'ye ismi verilen 'Saip Konukoğlu Bulvarı', Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı ve SANKO Holding Yönetim Kurulu üyesi Adil Konukoğlu’nun da katıldığı törende dualar eşliğinde açıldı.

Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı konuşmada, bugün 40 gün önce aralarından ayrılan amcaları adına düzenlenen önemli bir tören için bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Büyükşehir Belediye Meclisi, Saip amcamın vefatından 3 gün önce adının bu bulvara verilmesini kararlaştırmıştı. Bu sevinci bir gün yaşayan rahmetli amcam, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hayatını kaybetmişti. Kadirbilir anlayışla amcama, ailemize bu mutluluğu yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Asım Güzelbey başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Meclisimizin değerli üyelerine candan teşekkür ederim."

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de konuşmasında, her ölümün erken olduğunu dile getirerek, "Saip Bey’in yaşının kaç olması önemli değil. Bu memleket için büyük bir kayıp ve erken ölümdür. Saygın, herkesin yardımına koşan, mümtaz bir insandı." dedi.

Genelde insanların öldükten sonra hatırlandığını ama bu defa tersi olduğunu belirten Güzelbey, rahmetli Saip Konukoğlu hayattayken, Gaziantep için önemli bir insan olan kendisinin ismini bir caddeye vermek istediklerini ve otogarın özelleştirilmesi sırasında belediyeye büyük yardımları olduğu için otogarın önündeki caddeye ismini vermeyi kararlaştırdıklarını anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası