Ege Postası
Geri

Sakal Baba yenilenen sitesi ile karşınızda!

Sakal bakımına önem veren erkeklerin buluşması noktası Sakalbaba.com, yenilenen yüzü ile karşınızda.
Sakal Baba yenilenen sitesi ile karşınızda!
Haberler / Güncel
29 Nisan 2020 Çarşamba 09:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dijitalleşen dünyanın dinamiklerine uygun modern bir anlayışla ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına yeniden tasarladıklarını ifaden Sakal Baba'nın kurucusu Eray Güngör, e-ticaret hacminin gerek ülkemizde gerekse dünyada inanılmaz noktalara geldiği ve her geçen gün arttığını ifade etti. Özellikle mobil cihazlar ile alışverişin neredeyse %80 oranlara ulaştığı bir dönemde hem bilgisayar kullanıcılarına hem de mobil kullanıcılara yönelik çok daha hızlı ve kolay erişimin sağlandığı bir site yaptıklarını belirtti.

Eray Güngör konuşmasının devamında, sakal bakımı ve gelişiminin ülkemizde artık fark edildiğini, sakal bakım ürünlerine olan talebin her geçen sene arttığını belirtti. Erkeklerin sakal bakımı yaptıklarında vazgeçemeyecekleri bir görüntüye sahip olduklarını, sakal bakım ürünlerini yanlarında bile taşımaya başladıklarını ifade etti.

Sakal uzatma, sakal geliştirme ve bakım ürünlerini birçok ülkeye ulaştırdıklarını ve özellikle yakın dönemde e-ihracata da açılacaklarının müjdesini verdi. 

Yenilenen web sitelerine özel kampanyaları ve büyük indirimleri sakın kaçırmayın!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası