Ege Postası
Geri

Şakası gerçek oldu!

Ukrayna'nın doğusunda düşürülen Malezya uçağının yolcularından birinin paylaştığı fotoğraf ve not herkesi hayrete düşürdü. Hollandalı yolcununun esprisi şimdi yakınları için acı bir not.
Şakası gerçek oldu!
Haberler / Dünya
18 Temmuz 2014 Cuma 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Cor Pan isimli Hollandalı yolcu, uçuştan kısa süre önce Boeing 777 model uçağın fotoğrafı  Facebook sayfasında yayınlayarak, “Uçak ortalıktan kaybolursa nasıl göründüğünü bilin” yazdı.

Pan’ın bu tür bir imada bulunmasının nedeni ise, Mart ayında 239 yolcusuyla kaybolan Malezya Havayolları uçağı... Zira aynı havayollarına ait, aynı model uçaktan bugüne kadar haber alınamadı.

26 ülkenin ortaklaşa yürüttüğü arama operasyonu da sonuçsuz kaldı.

Pan esprisinin ardından arkadaşları ona iyi dileklerde bulundu ancak kötü haberin ardından fotoğraf mesaj yağmuruna tutuldu.

Haberin doğru olup olmadığını ve Pan hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlarına yanıt kuzeninden geldi.. Pan'ın kuzeni resmin altında uçuş sayısını kaydetti ve 'Bizim kuzen bu uçaktaydı' dedi. (MİLLİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası