Ege Postası
Geri

Şakir Özkayımoğlu: Oyuncularımız çok çalışıyor

Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, Altınordu maçına galibiyet için geldiklerini ifade ederek, “İlk yarı oyunun tamamen hakimiydik, 4 tane yüzde yüzlük pozisyonumuz vardı” diye konuştu.
Şakir Özkayımoğlu: Oyuncularımız çok çalışıyor
Haberler / Spor
7 Mart 2023 Salı 23:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Göztepe, konuk olduğu Altınordu’yu 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Şakir Özkayımoğlu, mutlu olduklarını söyleyerek, “Buradan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Oyuncularımız çok çalışıyor” dedi.

Altınordu derbisinin önemli bir maç olduğunu söyleyen Özkayımoğlu, “Buraya galibiyet için gelmiştik. İlk yarı oyunun tamamen hakimiydik, 4 tane yüzde yüzlük pozisyonumuz vardı. Rakibimiz Altınordu şut denemeleri vardı ve yüzde yüzlük pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarıda Altınordu taktiksel değişikliğe gitti. Biz de topu onlara bıraktık. Zaten bu ligin çok az gol yiyen ve en iyi savunma yapan takımıyız. Pozisyon vermedik. Bir tek Ahmet İlhan’ın karambolü sonucu oluşan atak var o da net değildi. Buradan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Oyuncularımız çok çalışıyor” diye konuştu. (İHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası