Ege Postası
Geri

Saldırı sonrası Nasrallah'ın varisine ulaşılamıyor

Reuters haber ajansına konuşan bir Hizbullah kaynağı, Perşembe gecesi bir İsrail saldırısının hedefinde olan Nasrallah'ın varisi Haşem Seyfettin'e saldırıdan beri ulaşamadıklarını söyledi.
Saldırı sonrası Nasrallah'ın varisine ulaşılamıyor
Haberler / Dünya
5 Ekim 2024 Cumartesi 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Reuters haber ajansına konuşan Hizbullah örgütüne yakın bir kaynak, Hasan Nasrallah'ın ölümünden sonra Hizbullah'ın Genel Sekreterlik koltuğuna oturması en olası isim olan Haşem Seyfettin'e ulaşamadıklarını duyurdu.

İsrail ordusu, geçen Perşembe Seyfettin'in Beyrut'tun güneyindekini evini vurmuştu, fakat Seyfettin'i öldürdüklerini teyit etmemişti. İsrail basını daha önce, Haşem Seyfettin'in saldırı sonucu yaralandığını iddia etti. Kanıt olarak, Hizbullah'ın açıklama yapmamasını verdi. 

Sky News Arabistan'a konuşan bir Lübnanlı kaynak ise, Seyfettin'in saldırıdan canlı çıkabilmesinin "neredeyse olanaksız" olduğunu iddia etti. Kaynak, saldırıdan önce bir yer altı sığınağında konuşlandığı tahmin edilen Seyfettin'in, sığınak kırıcı bir füzeden kaçmasının olanaksız olduğunu iddia etti.

Hizbullah örgütünden hala resmi bir açıklama gelmedi. Hizbullah'ın sessizliği, İsrail kamuoyunda Seyfettin'in öldüğü algısını güçlendiriyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası