Ege Postası
Geri

Samanyolu, 12. dönem mezunlarını verdi

Ankara Özel Polatlı Samanyolu Lisesi 12’inci dönem mezunlarını verdi. Lisede öğrenim gören 67 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.13 Eylül Kültür Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Özel Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü...
Samanyolu, 12. dönem mezunlarını verdi
Haberler / Genel
11 Haziran 2013 Salı 17:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Özel Polatlı Samanyolu Lisesi 12’inci dönem mezunlarını verdi. Lisede öğrenim gören 67 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

13 Eylül Kültür Müdürlüğü'nde düzenlenen törene, Özel Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Maya, Samanyolu Lisesi müdür yardımcıları İbrahim Çetin, Yusuf Dere, Samanyolu Ortaokul Müdürü Hasan Can, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Özel Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Maya, 1994 yılında 25 öğrenci ile eğitime başlayan okulun, bugün 850 öğrencisi olduğunu söyledi. Maya, 2000 yılından beri mezun veren genel lisenin bu yıl son mezunlarını verdiğini belirtti.

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açacaklarının müjdesini veren Mehmet Maya, “İlköğretimimizin, yaptığımız yeni binaya taşınmasıyla bir de Fen Lisesi açacağız. Bu halkalar ile başta Polatlı’da olmak üzere, Türkiye’nin eğitim öğretim kalitesini artırmadaki katkısıyla Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları haklı gururu yaşamaktadır.” dedi.

Veliler adına konuşan Bilal Çelik ise gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler için eğitimin önemine varıldığını vurguladı. Kırgızistan’daki mezuniyet törenlerinde yaşadıklarını anlatan Bilal Çelik, genç nesillerin ihmal edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Polatlı Samanyolu Lisesi Mezunları Derneği (POLSAMDER) üyesi Semih Aydın da hayatının en güzel yıllarını Samanyolu Lisesi'nde geçirdiğini aktardı. Öğretmenlerin fedakarlığını anlatan Aydın, “Öğrencilerinin mutluluğu için kendi mutluluğundan vazgeçen öğretmenleri gördükten sonra buraya bir okul demek az olur; burası benim ailem.” diye konuştu.

Konuşmalarından ardından Okul Genel Müdürü Mehmet Maya, öğrencilere ve öğretmenlere plaket verdi.
Mezuniyet töreni, öğrencilerin koro halinde Samanyolu şarkısını söylemesi ile sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası