Ege Postası
Geri

Şampiyon folklorculardan Başkan Sındır’a teşekkür

İki yıl üst üste Türkiye birincisi olan Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik folklorcuları, kendilerine araç ve salon desteği veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu
Şampiyon folklorculardan Başkan Sındır’a teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Mayıs 2013 Pazar 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  2011 ve 2012 olmak üzere önce zeybek, ardından da tüm halk oyunları kategorileri birincilerinin sahneye çıktığı yarışmalarda Türkiye’nin En İyi Halk Oyunları ekibi olan Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik folklorcuları, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı makamında ziyaret etti.

Bornova Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Volkan Bakkallar, Zeybek dalında bu yıl yine birinci olduklarını, önümüzdeki günlerde önceki iki yılda olduğu gibi tüm kategorilerin en iyisi olmak için yarışacaklarını belirterek, ‘‘Sizin desteğiniz bize moral ve güç veriyor. Her şey için teşekkür ediyoruz’’ dedi.



Minik folklorcuların başarıyla tüm ilçenin gururlandığını ifade Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ‘‘Sizler en önemli kültürel zenginliklerimizden olan halk oyunlarına sahip çıkmak gibi çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Ayrıca elde ettiğiniz başarılarla Bornovamızın tanıtımına önemli katkılar koyuyorsunuz. Her zaman desteğe ve yanınızda olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası