Ege Postası
Geri

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, komutanları ağırladı

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Tümamiral Uşaklıoğlu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Hüseyin...
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, komutanları ağırladı
Haberler / Güncel
30 Nisan 2013 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Samsun’a gelen Tümamiral Uşaklıoğlu, valilik şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Hüseyin Aksoy’un makamına geçti. Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu’na Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kur. Kd. Alb. Mehmet Zeki Bodur eşlik etti.

    Samsun’un çok özel ve istisna bir şehir olduğunu belirten Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, “Cumhuriyetimize giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun'da olmaktan mutluyum, gururluyum. Sayın Valimize bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

    Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti hatırlatan Samsun Valisi Aksoy ise kent hakkında konuklarına bilgiler verdi. Konuşmaların ardından Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hasan Uşaklıoğlu, Vali Aksoy’a Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı simgeleyen bir şilt takdim etti. Hüseyin Aksoy da Sahil Güvenlik Komutanı Uşaklıoğlu’na üzeri Atatürk Heykeli kabartmalı bir tablo hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası