Ege Postası
Geri

Sanatçılar Erbaalılara unutulmaz bir gece yaşattı

20. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri'nde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.Sunuculuğunu İpek Tanrıyar’ın yaptığı gecede...
Sanatçılar Erbaalılara unutulmaz bir gece yaşattı
Haberler / Genel
29 Haziran 2013 Cumartesi 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
20. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri'nde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu İpek Tanrıyar’ın yaptığı gecede Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları Eyüp Görkem, Senem Gül, Halis Cakurlu ve Nilgün Kızılcı performansları ile göz doldurdu. Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran yaklaşık 15 bin kişi Türk halk müziği ve Türk sanat müziği sanatçılarının verdikleri konserle coştu.

Gecede 11 ülkeden gelen halk dansları toplulukları da birer gösteri yaptı. Kaymakam Abdulkadir Demir ve Belediye Başkanı Ahmet Yenihan folklor gruplarına Erbaa anısı olarak birer plaket sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası