Ege Postası
Geri

Sanayide doğalgaz kısıntısı sona erdi

Sanayi tesislerine uygulanan doğalgaz kısıntısı bugün saat 08.00 itibarıyla sonlandırıldı. BOTAŞ'tan yapılan açıklamada "Sanayi tesislerine uygulanmakta olan kısıntı yarın ve saat 08.00 itibari ile sonlandırılmıştır. Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi
Sanayide doğalgaz kısıntısı sona erdi
Haberler / Güncel
8 Şubat 2022 Salı 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BOTAŞ, sanayi tesislerine uygulanan kısıntının yarın saat 08.00 itibarıyla sonlandırılacağını bildirdi.

BOTAŞ'ın sosyale medya hesabından yapılan açıklamada "Sanayi tesislerine uygulanmakta olan kısıntı yarın ve saat 08.00 itibari ile sonlandırılmıştır. Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

GAZ ARZI YENİDEN BAŞLADI

BOTAŞ İran'dan gaz arzında yaşanan sıkıntılar ve soğuk hava koşulları nedeniyle artan talep nedeniyle sanayi tesisleri ve elektrik santrallarının doğalgaz tüketiminde kısıtlamaya gitmişti.

BOTAŞ 28 Ocak'ta İran'dan Türkiye'ye gaz arzının başladığını bildirmişti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine doğalgazda uygulanan kısıntının 31 Ocak'tan itibaren yüzde 40'tan yüzde 20'ye düşürüleceğini duyurmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası