Ege Postası
Geri

Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı! Karşı karşıya mı gelecekler'

Bayraklı’da yerel seçimlerde uyumlu bir şekilde çalışan CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın delege seçimlerinde yollarının ayrılabileceği kulislerde konuşuluyor. Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı!
Sandal ve Alper arasında Mavi-Beyaz çıkmazı! Karşı karşıya mı gelecekler'
Haberler / Yerel Politika
9 Kasım 2019 Cumartesi 13:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP olağan kongre süreci mahalle delege seçimleri devam ediyorken, ilçe ve il kongresi seçimlerinde başarılı olmak isteyen ekipler çalışmalarına devam ediyor.  Delege seçimlerinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yakın çalışama arkadaşı olan CHP İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu’nun desteklediği Mavi liste ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın desteklediği Beyaz liste ilçelerde karşı karşıya gelirken, sonucu en fazla merak edilen ilçelerin başında Bayraklı geliyor.

ALPER-SANDAL KARŞI KARŞIYA MI GELECEK'

Bayraklı’da CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’a yakınlığı ile bilinen İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in Özkan’ın destek verdiği listeyei desteklemesi beklenirken, Rıfat Nalbantoğlu’na yakın olan Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ne yapacağı ise merak konusu. Kulislerde, 23-24 Kasım tarihlerinde yapılacak delege seçimlerinde ikilinin görüş ayrılığı yaşabileceği ve karşı karşıya gelebilecekleri konuşuluyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası