Ege Postası
Geri

Şanlıurfa'da olay çıktı, maç tatil edildi

PTT 1. Lig 7. haftasında Şanlıurfaspor-1461 Trabzon maçında ev sahibi takım taraftarları sahaya girip hakem Hüseyin Sabancı'ya saldırmak isteyince mücadele tatil edildi.
Şanlıurfa'da olay çıktı, maç tatil edildi
Haberler / Spor
14 Ekim 2012 Pazar 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞANLIURFA-  Mücadele 1416 Trabzon'un deplasmanda 2-1 üstünlüğü ile devam ederken 34. dakikada tribünden sahaya giren bir Şanlıurfaspor taraftarı hakeme saldırmak istedi. Hakem Hüseyin Sabancı kendisine saldırmak isteyen taraftardan kaçarak kurtulmaya çalıştı.

 

Güvenlik güçleri bir anda sahaya giren taraftarı dışarı çıkartmak isterken bu kez iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı. Oyuncular arasındaki sürtüşme kısa sürede sona erse de tribündeki gerginlikler devam edince hakem Hüseyin Sabancı, yardımcıları ile birlikte oyun alanını polis kordonunda terk etti.

 

Şanlıurfasporlu yöneticiler de kendi taraftarlarını sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı. Ayrıca Şanlıurfaspor'da kaleci Atacan 13. dakikada kırmızı kart görüp oyundan atılmıştı.

 

Karşılaşmada ev sahibi Şanlıurfaspor Özgür'ün golüyle 7. dakikada 1-0 öne geçmiş, konuk ekip 1461 Trabzon da Sercan Kaya (penaltı) ve Caner'in golleriyle 2-1'lik üstünlüğü sağlamıştı. Ancak çıkan olaylar nedeniyle hakem Hüseyin Sabancı mücadeleyi tatil ettiğini açıkladı.

 

GÜVENLİK YETERSİZ KALDI

Şanlıurfasporlu futbolcular da taraftarlarını sakinleştirmek istese de öfkeli seyirciler tribünde kırdıkları koltukları sahaya fırlattılar.

 

Güvenlik görevlileri sahaya giren taraftarlara engel olmayı başaramazken maçın hakemi Hüseyin Sabancı ve yardımcıları güçlükle de olsa polis kordonunda sahayı terk etti.

 

Öte yandan Şanlıurfaspor taraftarları "Vali istifa" diye tezahürat yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası