Ege Postası
Geri

Şanlıurfalı öğrencilerden üç dilde Kutlu Doğum konseri verdi

Şanlıurfa'daki Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, üç dilde Kutlu Doğum konseri verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde ayrıca Kutlu Doğum pilavı, şerbeti ve tatlısı ikram edildi.Okul bahçesindeki programda,...
Şanlıurfalı öğrencilerden üç dilde Kutlu Doğum konseri verdi
Haberler / Güncel
20 Nisan 2013 Cumartesi 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa'daki Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, üç dilde Kutlu Doğum konseri verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı konserde ayrıca Kutlu Doğum pilavı, şerbeti ve tatlısı ikram edildi.

Okul bahçesindeki programda, müzik öğretmeninin katkılarıyla öğrenciler tarafından oluşturulan bir grup, orkestra eşliğinde ilahi ve ezgiler seslendirdi, salavatlar çekildi. Kürtçe, Türkçe ve Arapça okunan ilahi ve ezgiler, beğeniyle dinlendi. Nuriye Koyuncu’nun okuduğu "40 Yaşındasın" şiiri de katılımcıları duygulandırdı. Dinleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı program pilav, tatlı ve şerbet ikramıyla devam etti.

"Değerler Eğitimi" kapsamında öğrencilere Hz. Muhammed (SAV)'i rol model olarak benimsetme ve kavratma adına böyle bir faaliyet düzenlediklerini belirten Okul Müdürü İbrahim Halil Çığın, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz'in doğumunun, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini diliyorum.” dedi. Program sonunda katılımcılara, içinde hadislerin bulunduğu şeker paketleri dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası