Ege Postası
Geri

Sarıgül’den Tekin’e ilginç yanıt!

'CHP yakıt istasyonu değil' sözüne Sarıgül'den ilginç yanıt...
Sarıgül’den Tekin’e ilginç yanıt!
Haberler / Politika
30 Mayıs 2013 Perşembe 08:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İSTANBUL- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül CHP’ye katılım için Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek iddiası siyasi kulislerde tartışma yaratmıştı. Bu iddianın sorulduğu isim, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapabileceğiniz bir istasyon değildir. CHP ciddi bir siyasal partidir. Kapımız herkese açıktır” yanıtını vermişti. O günden bugüne sessizliğini koruyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Radikal’e konuştu.
Sarıgül Tekin’in benzinli istasyonlu benzetmesine yanıt vermek istemedi. Ama sessizliğini korurken kullandığı ifadeler dikkat çekiciydi. Sarıgül Tekin için, “Benim büyük adamlarla işim olmaz, ben fakir fukara bir adamım” dedi.
KILIÇDAROĞLU İLE RANDEVU İDDİALARINA YANIT YOK
Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP’den ihraç edilen Mustafa Sarıgül’ün CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilebileceği konuşuluyor. Bu sebeple kısa süre içinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mustafa Sarıgül ile bir araya geleceği iddia ediliyor. Sarıgül randevu ile ilgili soruları da yanıtsız bırakıyor. (Gerçekgündem)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası