Ege Postası
Geri

Sarısülük davasının ertelenmesine 'boyalı’ protesto

Ankara'daki Gezi olaylarında Ethem Sarısülük'ün ölümüyle ilgili görülen davada, duruşmanın ertelenmesini protesto eden bir grup, adliyenin camına boya çaldı. İçeri girmek isteyen göstericilerle güvenlikçiler ise üçüncü kez karşı...
Sarısülük davasının ertelenmesine 'boyalı’ protesto
Haberler / Güncel
23 Eylül 2013 Pazartesi 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'daki Gezi olaylarında Ethem Sarısülük'ün ölümüyle ilgili görülen davada, duruşmanın ertelenmesini protesto eden bir grup, adliyenin camına boya çaldı. İçeri girmek isteyen göstericilerle güvenlikçiler ise üçüncü kez karşı karşıya geldi.

Ankara'daki Gezi olaylarında Ethem Sarısülük'ün ölümüyle ilgili Ankara 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü ilk duruşması sona erdi. Dava, 28 Ekim tarihine ertelendi. Dışarda bekleyen göstericiler, dava ertelenince adliyenin camına kırmızı boya çaldı. Adliyeye girmek isteyen bazı göstericiler ise güvenlik görevlileri ile karşı karşıya geldi. Yaşanan kısa süreli arbede Sarısülük’ün avukatlarının araya girmesiyle son buldu.

Mahkeme salonundan çıkan Sarısülük’ün ağabeyi Mustafa Sarısülük davanın ertelenmesine tepki göstererek, mahkemenin bağımsız ve tarafsız olmadığını savundu. Anne Sathı Sarısülük ise fenalık geçirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan avukat Murat Yılmaz, sanık polis memurunun tutuklanması için mahkemeye geldiklerini söyledi. Duruşma salonunun sivil çevik polisler tarafından doldurulduğunu söyleyen Yılmaz, sanığın polis arkadaşlarının mahkemeden çıkarken duruşmayı izlemek için gelenlere saldırdığını öne sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası