Ege Postası
Geri

Sarıveliler Belediye Başkanı yaşlı vatandaşları ziyaret ediyor

Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Samur, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet edip, sorunlarını ve istekleri dinliyor. Sohbet sırasında...
Sarıveliler Belediye Başkanı yaşlı vatandaşları ziyaret ediyor
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Samur, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet edip, sorunlarını ve istekleri dinliyor. Sohbet sırasında yaşlılara gereken önemin verilmesi gerektiğini belirten Samur dünün gençleri, bugünün yaşlılarına her yönüyle sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Uzun süre yaşlılarla sohbet ederek kendilerinden bir istekleri olup olmadığını soran Samur, ilçede yaşayan yaşlı vatandaşlara büyük önem verdiklerini anlattı. Bu tür ziyaretleri sık sık yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Samur, "Ömürlerinin büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmete adamış yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımızdır.Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır. Toplumdan kopmayan, yüreği genç, anlayışlı, tecrübeleriyle gençlere ve bizlere yol gösteren yaşlılarımız, çevresine anlam katan en önemli değerlerimizdir. Yaşlılarımızı yalnızca bu ay değil, her zaman hatırlayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim görevimiz. Ziyaretlerimizi bütün bir yıl devam ettireceğiz. Onlar olmasaydı bizler olmazdık. Onların her biri dimdik ayakta duran çınarlardır." diye konuştu ve uzun ömürler diledi.

Ziyaretinden memnun olan yaşlılar ise Samur’a kendilerini sık sık ziyaret etmelerini istediler ve Ramazan ayında gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası