Ege Postası
Geri

Savaş: Birçok bina gibi belediye binamız da artık yok

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Hatay’ın son yüz yılın en büyük felaketini yaşadığını belirterek “Birçok bina gibi belediye binamız da artık yok. İletişim hala büyük problemimiz” dedi.
Savaş: Birçok bina gibi belediye binamız da artık yok
Haberler / Güncel
8 Şubat 2023 Çarşamba 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve Hatay’da yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından HBB Başkanı Lütfü Savaş, sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Başkan Savaş’ın paylaşımı, şöyle:

“Değerli hemşehrilerim. Yardımlarımız geldi. Başta bebek maması olmak üzere temel ihtiyaçları bugün dağıtacağız. Herkes mahallesinde beklesin. Elinde pikap ve küçük kamyoneti olanları destek dağıtımı için Expo alanına bekliyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. 

"İLETİŞİM HALA BÜYÜK PROBLEMİMİZ, BU NEDENLE SOSYAL MECRALARI KULLANAMADIK"

Hatay’da son yüzyılın en büyük felaketini yaşadık. Birçok bina gibi belediye binamız da artık yok. İletişim hala büyük problemimiz. Bu nedenle sosyal mecraları kullanamadık. Hepimize geçmiş olsun. Kayıplarımız var. Çok üzgünüz. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası