Ege Postası
Geri

Seda Bakan: Dünyanın en zor işi ev kadını olmak

İki çocuk sahibi olan Seda Bakan sosyal medya hesabında ev işlerinin zorluğuyla ilgili paylaşım yaptı. Bakan "Bence dünyanın en zor işi ev kadını olmak" dedi.
Seda Bakan: Dünyanın en zor işi ev kadını olmak
Haberler / Magazin
19 Mayıs 2023 Cuma 10:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2014 yılında Ali Erel ile nikah masasına oturan ve Leyla ile Ela adında iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Seda Bakan, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Oyuncu ev işlerinin zorluğundan yakındığı paylaşımında ""Bence dünyanın en zor işi, ev kadını olmak. Bir elinde 50 tane iş çeviriyorsun. Yemek yapıyorsun, evi topluyorsun, çocuk bakıyorsun, alışveriş, bütün evin işini ve herkesin organizasyonunu yapıyorsun" dedi.

Bakan sözlerine "Ev işi, dünyanın en zor işi bence. Bir de bunu yapıp bazı insanların kocaları ya da erkekler sana saygı duymuyor. 'Ne iş yaptın ki? Bütün gün evde oturuyorsun' diyorlar. Kadına saygı duyan, kadını kollayan, kadının yanında olan zihniyete ihtiyacımız var" diyerek devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası