Ege Postası
Geri

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş'ın (30) cenazesi, memleketi Kırıkkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi.
Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2019 Pazar 18:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tunceli’nin Pülümür ilçesi kırsalında, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK’lılar arasında çıkan çatışmada Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş şehit düştü.

Altunkaş’ın cenazesi, Elazığ’da düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale’ye getirildi. Şehidin cenazesi, ailesinin evine götürülerek helallik alındı.

Daha sonra Şehit Altunkaş için Merkez Nur Camii’nde tören düzenlendi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin anne ve babası Zahide ve Yaşar Altunkaş, askeri personelin yardımıyla ayakta durdu. Şehidin eşi Özlem Altunkaş, çocukları Hüseyin (7) ve Yaşar Altunkaş (5) ile birlikte Türk bayrağına sarılı tabuta gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Altunkaş’ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kırıkkale Şehitliği’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. DHA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası