Ege Postası
Geri

Şehit polisin hayatındaki acı detay

Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin ilk eşi ve iki çocuğunun vefat ettiği ortaya çıktı.
Şehit polisin hayatındaki acı detay
Haberler / Genel
23 Ocak 2016 Cumartesi 10:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaparken geçici görev için Şırnak’a giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin ilk eşi ve iki çocuğunun vefat ettiği öğrenildi. Alınan bilgi ve iddialara göre, ilk eşi Şerife Özdere ile iki çocuğu olan şehit Özdere’nin, iki çocuğu da kısa bir süre yaşadıktan sonra vefat etti. İki çocuğunu da kaybeden anne Şerife Özdere de akciğer kanserine yakalanarak bir yıl içerisinde vefat etti.

İki çocuğu ve eşini kaybeden Bayram Özdere, bir süre sonra Fazilet Özdere ile ikinci bir evlilik yaptı. Bu evliliğinden Canan adında 13 yaşında bir kız çocuğu olan Bayram Özdere, bugünŞırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit olmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası