Ege Postası
Geri

Şehrideki Gizemli Tehlike

Şehrideki Gizemli Tehlike Şehrideki Gizemli Tehlike
Şehrideki Gizemli Tehlike
Haberler / İzmir
15 Temmuz 2016 Cuma 15:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Dünya dışından Amerikanın en işlek ve büyük kentlerinden birine gizemli bir şekilde gelen canavar, sahip olduğu özellikler ile kötü gördüğü tüm insanları tek tek avlayarak yok ediyordu. Özellikle uyuşturucu satıcılarına karşı savaş vermeye başlayan bu gizemliş canlı, insanları öldürdükten sonra kafa tası ve bütün omurga sistemini yerinden sökerek bunların koleksiyonunu yapıyordu. Bu gizemli canavarın peşine düşmeye karar veren Filmin kahramanı olan dedektif ise, bu gizemli canavarı araştırmaya başlıyor.

 

Yaptığı araştırmalar sonucunda bunun dünya dışı bir avcı olduğunu ve tehlike gördüğü güçlü insanları öldürerek kendisini ıspat etmek istediğini anlayan dedektif, bu canavarın zayıf noktalarını belirleyerek kısa zamanda bu canavarı şehirden temizlemek istiyor. Oldukça gizemli ve üstün özellikleri olan canavar, bazen görünmez olarak çok büyü bir tehlike olduğunu gösteriyor. yaptığı çalışma ile ve edindiği güçlü silahlar ile canavarı avalamayı başaran dedektif, bu evrendeki en güçlü avcıların insanlar olduğunu herkese gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası