Ege Postası
Geri

Şehrin giriş ve çıkışlarına yerleştirilen Türk bayrakları yenileniyor

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda şehrin giriş ve çıkış noktalarındaki aydınlatma direklerine yerleştirilen Türk bayrakları yenileriyle değiştiriliyor. Özel günlerde vatandaşlara ücretsiz olarak binlerce Türk bayrağı...
Şehrin giriş ve çıkışlarına yerleştirilen Türk bayrakları yenileniyor
Haberler / Güncel
15 Ağustos 2013 Perşembe 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda şehrin giriş ve çıkış noktalarındaki aydınlatma direklerine yerleştirilen Türk bayrakları yenileriyle değiştiriliyor.

Özel günlerde vatandaşlara ücretsiz olarak binlerce Türk bayrağı dağıtan Belediye, bu uygulama kapsamında eskiyenleri yenilemeye ve yeni noktalara da Türk bayrağı yerleştirmeye başladı.

Özellikle Elazığ’da güneşin yaz mevsiminde etkili olması nedeniyle eskimeye başlayan Türk bayrakları, zaman geçirilmeden yenileriyle değiştirilmeye başlanırken yeni bayraklarla şehrin giriş ve çıkış noktaları kırmızı beyaz renklere boyandı.

Malatya ve Diyarbakır-Bingöl yolunun yanı sıra tarihi Harput beldesi güzergahı üzerinde de bulunan aydınlatma direklerine de Türk bayrağı yerleştiren belediye ekipleri zaman içerisinde eskiyen bayrakları yenilemeye devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası