Ege Postası
Geri

Sekin'in şehit düştüğü yere mezar taşı ve Türk Bayrağı

İzmir'deki terörist saldırısında şehit olan trafik polisi Fethi Sekin'in adliye önünde şehit düştüğü yere mezar taşı ve Türk bayrağı konuldu. Adliyeye gelenler, şehit polis Sekin için burada dua ediyor.  Tam şehit düştüğü yere koydular
Sekin'in şehit düştüğü yere mezar taşı ve Türk Bayrağı
Haberler / İzmir
13 Şubat 2017 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, Bayraklı Adliye Sarayı'na saldırmak isteyen teröristleri, büyük bir kahramanlık gösterip canı pahasına engelleyen polis memuru Fetih Sekin'in şehit düştüğü yere bir yakını, üzerinde 'Şehit polis Fetih Sekin -1973' yazılı mezar taşı koydu, Türk bayrağı dikti. 

PKK'lı iki teröristin geçen 5 Ocak'taki bombalı ve silahlı saldırısını önleyip şehit olan, polis memuru Fethi Sekin, binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı. Türkiye'nin kahramını olan, adı şehit düştüğü cadde ile otobüs durağına, son olarakta şehir parkına verilen Fethi Sekin'in şehit düştüğü yere mezar taşı da kondu. 

Fethi Sekin'in gazi olan kuzeni Burak Akdeniz, geçen Cuma akşamı üzerinde 'Şehit polis Fetih Sekin - 1973' yazılı mezar taşı koydu, Türk bayrağı dikti. Mezar taşında, ölüm tarihi olarak da sonsuzluk işaretine yer verildi. Çevrede bulunanlar mezar taşının bulunduğu yerde dua etti. Bu arada güvenlik amacıyla caddenin 2 tarafına arabaların hızını kesmek için toplam altı kasis yapıldı. Daha öncede adliyenin etrafı demir korkuluklarla kaplanmıştı. (DHA)

MEZARTAŞI KALDIRILDI

Bayraklı Adliye Sarayı'na saldırmak isteyen teröristleri, büyük bir kahramanlık gösterip canı pahasına engelleyen polis memuru Fetih Sekin'in şehit düştüğü yere bir yakını tarafından konan üzerinde 'Şehit polis Fetih Sekin -1973' yazılı mezartaşı Cumhuriyet Savcılığı tarafından kaldırıldı. Mezar taşının konması haberi üzerine Cumhuriyet Savcılığı, harekete geçti. Mezartaşı ve Türk bayrağı şehit Sekin'in meslektaşları tarafından bulunduğu yerden alındı ve daha once görev yatığı polis kulübesinin içine konuldu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası