Ege Postası
Geri

Selam filmi, Azerbaycan'da vizyona giriyor

2013 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan, Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Selam filmi, 11 Temmuz’da Azerbaycan’da vizyona giriyor.    Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği,...
Selam filmi, Azerbaycan'da vizyona giriyor
Haberler / Güncel
28 Haziran 2013 Cuma 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2013 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan, Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Selam filmi, 11 Temmuz’da Azerbaycan’da vizyona giriyor.

    Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı Selam filmi, 11 Temmuz’da Azerbaycan’daki izleyicileriyle buluşuyor. Türkiye ve Avrupa’da 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Selam, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor.

    Yönetmenliğini Levent Demirkale’nin yaptığı filmin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Fatma Karanfil, Hasan Nihat Sütçü, Burçin Abdullah, Emre Karakoç gibi isimler yer alıyor. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa’da gerçekleştirilen film, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip.

    Sabri Koç (Neyir Film) ve Haluk Örgün’ün yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Necati Şahin kaleme aldı. Filmin dağıtımını ise Warner Bros yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası