Ege Postası
Geri

Selçuk'ta çocuklara tatil hediyesi

​Selçuk Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri iki tiyatro oyunu ve bir sinema filmi ile ödüllendiriyor. Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek etkinliklere tüm öğrenciler davetli. 
Selçuk'ta çocuklara tatil hediyesi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ocak 2017 Salı 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Selçuk Belediyesi yarıyıl tatiline giren öğrencileri “Sünger Bop Karagöze “ ve “Masal Var Masalcık Var” adlı tiyatro oyunları ve “Ayı Kardeşler 2 Büyülü Kış” filmiyle ödüllendiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Selçuklu öğrencilerle buluşacak olan “Sünger Bop Karagöze Karşı” adlı oyun 27 Ocak Cuma günü 13.00 ve 15.00 saatlerinde izlenebilecek. Turgut Özakman’ın yazdığı “Masal Var Masalcık Var” adlı oyun ise 3 Şubat Cuma günü saat 14.00’de izlenebilecek.

“ Ayı Kardeşler 2 Büyülü Kış” filmi ise 31 Ocak Salı günü üç seans halinde gösterimi gerçekleşecek. 14.00 – 16.00 – 20.00 saatlerinde gösterimi yapılacak olan filmlerde öğrencilere ayrıca patlamış mısır ikramı da yapılacak. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası