Ege Postası
Geri

Selçuk'ta karanfilli Zabıta Haftası kutlaması

İZMİR'in Selçuk İlçesi'nde Zabıta Teşkilatı'nın 189. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Selçuk'ta karanfilli Zabıta Haftası kutlaması
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2015 Cuma 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Zabıta Haftası" kapsamında zabıta ekipleri ile birlikte esnafa karanfil dağıttı. Ardından Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt'un da katılımıyla Akıncılar Huzurevi ziyaret edildi. Huzurevinde yaşlılarla bir süre sohbet edip, gönüllerini alan Başkan Bakıcı ve zabıta ekipleri, ikinci ziyaretlerini ise emekli zabıta müdürü Abdullah Baro'ya yaptı. Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Karakurt, evinde ziyaret ettikleri Baro'ya geçmişte belediyeye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle plaket verdi. Daha sonra Baro ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Bakıcı, buradaki ziyaretin ardından Selçuk Belediyesi'nde çalışan zabıtalarla Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Zabıta biriminin belediyeler için vazgeçilmez olduğunu belirten Başkan Bakıcı, bunun da kolluk gücü olmasından kaynaklandığını vurguladı. Başkan Bakıcı, zıbat biriminin dışarıda görev yapması ve temsil kabiliyetinin yüksek olması gibi nedenlerle belediyelerin vitrini olduğunu da kaydetti.



Selçuk Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Taşkınçay da yaptığı konuşmada; "Belediyemizde şu an 18 müdürlük var. Biz bu müdürlüklerin hepsine dolaylı ve direk olarak katkı sunuyoruz. Belediyemizin gezici yüzü olarak nitelendirilen zabıta personeli, bugün 150'nin üzerinde kanun ve bir o kadar da yönetmelik ile görevlendirilmiştir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte her zaman Selçuk için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

Zabıtalar Haftası çerçevesinde, belediye tarafından ilk kez düzenlenen görevde yükselme sınavı ile komiserlik rütbesine terfi eden iki zabıtaya başarı belgeleri de verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası