Ege Postası
Geri

Selçuk'ta lavanta hasadı keyfi

İZMİR'in Selçuk ilçesi, Çamlık Mahallesi'nde lavanta hasadı yapıldı. Hasada katılan davetliler, topladıkları lavantaları yanlarında götürdü.
Selçuk'ta lavanta hasadı keyfi
Haberler / İzmir
13 Ekim 2015 Salı 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilge ve Gülgün Yamen çiftinin işlettiği 7 Bilgiler Butik Otel ve Şarap Üretim Merkezi'nin yeraldığı çiftlikteki lavanta hasadı renkli görüntülere sahne oldu. Yamen çifti, bir hafta önce meraklılarını "Topladığınızı götürün" sloganıyla sosyal medya üzerinde lavanta hasadına davet etti. Çiftin bu çağrısına İzmir, Aydın ve ilçesi Kuşadası'ndan çok sayıda kişi yanıt verip, etkinliğe katıldı. Çoğu çocuklarıyla etkinliğe katılanlara ilk olarak lavanta şerbeti ikram edildi. 

Daha sonra ise etkinliğe katılanlar, ellerinde makas ve poşetlerle lavanta hasadı yaparak, keyifli bir gün geçirdi.

7 Bilgiler Butik Otel ve Şarap Üretim Merkezi'nin sahibi Bilge Yamen, "Şarap üretim bağlarımızın yanında oluşturduğumuz lavanta bahçesi, ürettiğimiz şaraba güzel bir aroma katarken, yaz aylarında göze hitap eden güzel bir görüntü sağlıyor. Şimdi sohbahar hasadı zamanı. Dostlarımızı davet ederek hasadı keyifli bir hale getirdik" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası