Ege Postası
Geri

Selçuk’ta İşgaliye harçları meclisten geçti

Selçuk’ta 75 kuruş olan işgaliye harçlarının 50 kuruşa indirilmesi konusun görüşüldüğü meclis toplantısında oy birliğiyle kabul edilen bu karar Bakanlık onayı ile uygulamaya girecek.
Selçuk’ta İşgaliye harçları meclisten geçti
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ekim 2014 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göreve geldiği ilk aylarda işgaliye ücretlerinin mutlaka düşürüleceği sözünü veren Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, işgaliye harçlarının yüksek olduğu konusunda vatandaşların şikayetlerini dikkate alarak meclis gündemine getirdi.

Selçuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün Matbu, vergi ve harç tarifesinin görüşüldüğü meclis toplantısında birinci, ikinci ve üçüncü gruba ayrılan söz konusu tarifede ücretlerin düşürülmesi meclis gündeminde oy birliği ile kabul edildi. Harçlarının yüksek olduğu konusunda vatandaşların Selçuk kamuoyunda tartıştığı mahiyeti ne olursa olsun çeşitli afiş vb. bildiriler ile günde metre karesinin 75 kuruştan işlem yapıldığı işgal harcının 50 kuruşa indirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Kabul edilen madde Mali Hizmetler Müdürlüğünce Bakanlığa gönderildi. Konun Bakanlık onayından sonra işleme gireceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası