Ege Postası
Geri

Selim Yaşar, Karşıyaka için devrede

KARŞIYAKA, 14 Mayıs'da yapılacak kongreye kilitlenirken, geçtiğimiz ay Yaşar Holding'in başına geçen Selim Yaşar da devreye girdi.
Selim Yaşar, Karşıyaka için devrede
Haberler / Spor
7 Mayıs 2015 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler, Başkan Fatih Diniz, başkan adayları Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile dün bir araya gelen Yaşar, son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaşar, Başkan Diniz'den, futbol takımının Süper Lig'e çıkması için karşılıksız katkı vermeye hazır olduğunu belirten İstanbullu işadamı Erdal Acar'la ilgili bilgi aldı. Selim Yaşar, "Başarı çıtası sürekli yükselen basketbola destek olmayı sürdüreceğiz. Acar hukuki çerçeveler içinde futbola destek vermek istiyorsa tabii ki faydası olur. Kulüp her katkıya açık olmalı" dedi.

Yaşar Holding'in başındaki Selim Yaşar, Fatih Diniz'e göreve devam etmek istememesinin nedenlerini sordu, genel kurul öncesi güçbirliği yapılmasını ve seçime tek listeyle gidilmesini önerdi. Yaşar, Mutlu Altuğ'un kendisinden yaşça büyük Ali Erten ile birlikte hareket etmesinin daha şık olacağını dile getirdi. Erten ve Aktuğ birleşme fikrine soğuk bakarken, camianın ağır toplarından Nazım Torbaoğlu ve onunla birlikte hareket eden Erdal Acar'ın desteğini arkasına alan Ali Erten, adaylık açıklamasını cumartesi günü saat 11.00'de kulüpte yapacağını söyledi. Altuğ'un son gelişmelerin ardından beklemeye çekildiği KSK'de Başkan Diniz, arkadaşlarının "Devam et" baskısına rağmen aday olmayacağını yineledi.

BOLUSPOR MAÇI PAZAR GÜNÜ

PTT 1'inci Lig'de play off yarışına havlu attıktan sonra prestij mücadelesi vermeye başlayan Karşıyaka'nın yarın Boluspor'la Atatürk Stadı'nda oynaması gereken maç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü aynı statta düzenleyeceği miting nedeniyle pazara ertelendi. Karşılaşmanın ilk etapta cuma günü saat 19.00 yerine pazar 16.00'da oynanacağı açıklandı. Mitingteki sahne düzeninin kurulup sökülmesinin uzun süreceği için Federasyon, maç saatini pazar günü 19.00 olarak belirledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası