Ege Postası
Geri

Selvi Kılıçdaroğlu, et kuyruğundan paylaştı: Onları rahatsız etmemek için ziyaretimi kısa tuttum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir’de ucuz et alabilmek için kuyrukta bekleyen kadınlarla sohbet etti.
Selvi Kılıçdaroğlu, et kuyruğundan paylaştı: Onları rahatsız etmemek için ziyaretimi kısa tuttum
Haberler / Güncel
19 Nisan 2023 Çarşamba 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İzmir’de ucuz et alabilmek için kuyrukta bekleyen kadınlarla sohbet etti. Selvi Kılıçdaroğlu, “Bugün, çocuklarına sağlıklı ve uygun maddi koşullarda et ürünleri almak için yağmur altında bekleyen İzmirli anneler ile Halkın Kasabı’nda karşılaştım. Hepsinin duygusu yüreğimde” dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, bugün İzmir’de, ucuz et alabilmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Halkın Kasabı’nın önünde kuyrukta bekleyen kadınlarla bir araya geldi. Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında, et kuyruğundaki kadınlarla çekilen fotoğraflarıyla birlikte şu paylaşımı yaptı:
 “Bugün, çocuklarına sağlıklı ve uygun maddi koşullarda et ürünleri almak için yağmur altında bekleyen İzmirli anneler ile Halkın Kasabı’nda karşılaştım. Hepsinin duygusu yüreğimde. Onları rahatsız etmemek adına ziyaretimi kısa tuttum, hepsiyle sohbet etmeyi çok isterdim.”

“Bugün, çocuklarına sağlıklı ve uygun maddi koşullarda et ürünleri almak için yağmur altında bekleyen İzmirli anneler ile Halkın Kasabı’nda karşılaştım. Hepsinin duygusu yüreğimde. Onları rahatsız etmemek adına ziyaretimi kısa tuttum, hepsiyle sohbet etmeyi çok isterdim.”(ANKA Haber)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası