Ege Postası
Geri

Selvitopu: 16 Nisan hayırlı bir gün olacak

Referandum çalışmalarına aralıksız devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık, belediye meclis üyeleriyle beraber Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Selvitopu: 16 Nisan hayırlı bir gün olacak
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Nisan 2017 Cuma 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mahalle muhtarı Halil Sarıcan'ın da katıldığı programda, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vatandaşların 16 Nisan'da hayır oyu kullanmaları için istekte bulundu. Gençlerin bulunduğu mekanları da ziyaret eden Selvitopu, gençlerin yarınlara umutla bakabilmesi için sandıktan hayır oyunun çıkması gerektiğini ifade etti, "16 Nisan hayırlı bir gün olacak" dedi. 

HAYIR YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Mahalle ziyareti sonrasında Esendere bölgesinden Üçyol Uğur Mumcu Parkı'na kadar düzenlenen "Hayır Yürüyüşü"ne katılan Başkan Selvitopu, İnönü Caddesi üzerindeki esnafı da ziyaret etti. Başkan Selvitopu'nu aralarında görerek sevgi gösterisinde bulunan esnaf, referandumda hayır konusunda kararlı olduğunu dile getirdi.  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası