Ege Postası
Geri

Semih Şentürk’ten Başkan Sındır’a teşekkür

Son günlerde Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan Fenerbehçeli Milli Futbolcu Semih Şentürk, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay sındır’ı ziyaret etti. Futbola Çamdibigücü’nde başlayan Semih, Başkan Sındır’a imzalı formasını hediye ederken, “Kendisinin geleceğin sporcularına ve amatör kulüplere sağladığı katkıları biliyor ve teşekkür ediyorum’’ dedi
Semih Şentürk’ten Başkan Sındır’a teşekkür
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Futbola amatör olarak Çamdibigücü’nde başlayan ve oradan Fenerbahçe’ye transfer olan yıldız oyuncu, tatilini geçirmek üzere geldiği İzmir’de, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı makamında ziyaret etti.

Semih’in Bornova’nın gururu olduğunu söyleyen Başkan Sındır, ‘‘Semih, Çamdibimizi, Bornovamızı sadece ulusal değil, uluslararası alanlarda da başarıyla temsil eden bir kardeşimizdir. Her zaman gururumuz olmuştur. Hangi takımda oynarsa oynasın onun attığı goller Bornovalılar için gurur kaynağı oluyor. Her zaman göğsümüzü kabartıyor. Kendisini kutluyorum ve başarılarının devamın diliyorum’’ diye konuştu.

Doğduğu, büyüdüğü ve futbola başladığı ilçenin belediye başkanını ziyaret etmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Semih Şentürk de, ‘‘Kendisinin geleceğin sporcularına ve amatör kulüplere sağladığı katkıları biliyor ve teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası