Ege Postası
Geri

Sendika başkanından Halil Arda'ya sert tepki: Sonuna kadar hesap soracağız

Gaziemir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın ardından Belediye İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Belediye Başkanı Halil Arda'ya tepki gösterdi. Doğan, sendika yöneticisi Zafer Saylan'ı ve 2019 yılından beri 28 emekçiyi işten çıkardığını ifade ederek Arda'ya; "Hani nerede senin hak, hukuk adaletin?" dedi.
Sendika başkanından Halil Arda'ya sert tepki: Sonuna kadar hesap soracağız
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ekim 2023 Salı 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Gaziemir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün Halil Arda başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Meclis toplantısında Halil Arda bir dönem daha başkanlık yapmak istediğini açıklarken, meclis çıkışı beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Meclis Salonu kapısında bekleyen Belediye İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, sendika yöneticisi Zafer Saylan'ı ve 2019 yılından beri 28 emekçiyi işten çıkaran Arda'ya çok sert tepki gösterdi.

İtiraz dilekçesini Gaziemir'de bütün sokaklara asacağını belirten Doğan, Halil Arda'ya "Hani nerede senin hak, hukuk, adaletin?" dedi.

Öte yandan Sendika Başkanı Ayhan Doğan, o anları sosyal medya hesabından "Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan hesap soruyoruz.Sendika yöneticimiz Zafer Saylan'ı ve 2019 yılından beri çıkardığın 28 emekçi kardeşlerimizin çocuklarının ahı var üzerinde.Sonuna kadar senden hesap sormaya devam edeceğiz." notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası