Ege Postası
Geri

Sendikalardan Çalkaya’ya destek

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı tatili öncesinde Balçova Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde sendika başkanları, işçi ve memur haklarını koruduğu için Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya teşekkür etti. Başkanın o jesti unutulmadı
Sendikalardan Çalkaya’ya destek
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ağustos 2017 Pazartesi 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Balçova Belediyesi’nde her bayram öncesi düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye meclis üyeleri, sendika başkan ve yöneticileri belediye personeli ile bayramlaştı. Törende ilk konuşmayı yapan Tüm-Yerel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler, Hükümet ile imzalanan toplu sözleşme nedeniyle memurların bu bayrama buruk girdiğini belirterek “Bizler gece yarısı imzalanan bu anlaşmayı bir orta oyunu olarak görüyoruz. Bu toplu sözleşme memurları açlığa mahkum edecektir. Bu anlamda belediyede yapılan toplu sözleşmemizin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez ifade etmek istiyorum” dedi. 

Belediye-İş 4 No’lu Şube Başkanı Ayhan Doğan ise 8 yıl önce işten atılan Samsun Çarşamba Belediyesi işçilerine destek olan Başkan Mehmet Ali Çalkaya ile ilgili bir gazete haberini göstererek “Bu olayı Çarşamba Belediyesi’nde işten atılan bir arkadaşımdan tesadüfen öğrendim. Kendisi ağlayarak Başkan Çalkaya’nın bu jesti karşısında ne kadar etkilendiğini anlattı. Biz de hem duygulandık hem de Belediye Başkanımız ile gurur duyduk. Türkiye’nin bir ucundaki belediye işçilerine tek başına sahip çıkan başkanın kendi personeline de sahip çıktığına şahidiz” dedi.

Sendika başkanlarının iyi dilekleri için teşekkür eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Oldukça zor günlerden geçiyoruz. Adalet’e ulaşmanın her geçen gün zorlaştığı ülkemizde işçi ve memura adaletli bir zam, adaletli bir sözleşme beklemek artık hayal. Bu yüzden özellikle harcamalarımıza dikkat edeceğiz. Bu yüzden Adalet’i her alanda sonuna kadar arayacağız. Kendimiz için değil çocuklarımız için Adalet mücadelesinden vazgeçmeyeceğiz. Ben ve meclis üyelerim emeği ile Balçova halkına hizmet sizlerin her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası