Ege Postası
Geri

Senem Kılıç'tan Güzelbahçe’de gövde gösterisi

MHP İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç’ın, yine MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç ile beraber Güzelbahçe’de vatandaşların hizmetine sunduğu seçmen iletişim merkezinin açılışına partililer ve Güzelbahçeliler yoğun ilgi gösterdi.
Senem Kılıç'tan Güzelbahçe’de gövde gösterisi
Haberler / Seçim
28 Mayıs 2015 Perşembe 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kılıç, daha fazla İzmirli'ye ulaşmak ve partisinin politikalarını anlatmak için Güzelbahçe’de seçmen iletişim merkezi (SİM) açtıklarını söyledi.
İlkini Buca'da faaliyete geçirdikleri seçmen iletişim merkezinin ikincisini MHP 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç ile birlikte Güzelbahçe’de açan Kılıç, İzmirliler'e MHP’yi daha iyi anlatabilmek ve saflarına bir kişiyi daha katabilmek adına var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
TBMM MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1'nci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural ile MHP’li diğer milletvekili adaylarının da katıldığı açılışta özellikle MHP gençlik kolları üyelerinin yoğun tezahürat ve sevgi gösterileri dikkat çekti.
Seçmen iletişim merkezinin açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve İzmir 1'nci Bölge Milletvekili Adayı Oktay Vural, seçimde sandık güvenliğinin önemine dikkat çekerek, tüm partilileri ve vatandaşları sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.


1 MİLLETVEKİLİ KADERİMİZİ DEĞİŞTİRİR

Seçmen iletişim merkezinin ardından Güzelbahçelilerle ve partililerle kucaklaşan Kılıç, çıktığı bu yolda mümkün olduğunca fazla İzmirliye dokunmaya çalıştığını ve onların sorunlarını Meclis’e taşımayı amaçladığı vurguladı.
Şahsi olarak bir noktaya ulaşmak amacında olmadığını, vatandaşa dokunurken gerçekten onların sıkıntısını çözmeye çalışan bir vatan neferi gibi davrandığını söyleyen Senem Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bugün gönül rahatlığıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini mahallelerde mikrofonlardan bangır bangır bağırıyoruz. Partimizin politikalarının arkasında duruyor ve İzmirlilere aktarıyoruz. Her geçen gün insanlar daha çok ilgi gösteriyor ve saflarımız kalabalıklaşıyor. Çünkü seçim beyannamemiz toplumsal onarım ile milli birlik ve beraberlik üzerine kurgulandı. Bir insan kazanmanın, bir sokak, bir sokağın bir mahalle, bir mahalle kazanmanın ise partimize bir milletvekili daha kazandıracağını ve 1 milletvekiliyle ülkemizin kaderini değiştireceğimize inanıyoruz. Bu yolda da durmadan, dinlemeden, uykusuz kalarak çalışmaya son gücüme kadar devam ediyorum”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası